Menu PoTreningu.pl
Kup Dietę / Trening
(foto: rafcikct) Kanapka z pastą z wątróbki i ogórkiem kiszonym
POTRENINGU.PL OCENIA POSIłEK W SKALI FIT NA: {{fitAvg}}/5
Twoja ocena: {{current}}

Składniki

  1. Chleb żytni razowy 80 g
  2. Marchew 60 g
  3. Masło extra 10 g
  4. Ogórek kwaszony 50 g
  5. Pieczarka uprawna, świeża 80 g
  6. Seler korzeniowy 45 g
  7. Wątróbka kurczaka 90 g
(foto: rafcikct)

Przygotowanie

Składniki dodatkowe: pieprz papryka ostra szczypta soli odrobina szczypiorku Wątróbkę, marchew, pieczarki oraz seler gotować na parze (około 15-20 minut). Następnie drobno pokroić i umieścić w wysokim naczyniu. Zmiksować, przyprawić do smaku. Nakładać na pieczywo cienko posmarowane masłem, na wierzch położyć plasterek ogórka oraz odrobinę szczypiorku.