Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 50 g Cebula
  • 20 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 100 g Marchew
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 150 g Serca kurczaka
  • 500 g Ziemniaki
669 kcal
Białka
34.00 g
Tłuszcze
25.00 g
Węglowodany
77.00 g

Sposób przygotowania

Smaczna propozycja dla amatorów podrobów, doskonałe połączenie z marchwią i cebulą.

Serca dobrze wypłukać. Zalać wodą dodać jałowiec i listki laurowe i gotować ok 30- min. Przez pierwsze 10 - 15 min należy starannie zbierać pianę. Ugotowane serca wyjąć i pokroić w paski. Na patelni rozgrzać tłuszcz, dodać cebulę i pokrojone serca oraz pokrojoną marchewkę. Podsmażyć chwilę i podlać wywarem pozostałym z gotowania (ok 50 - 100ml). Dodać imbir, doprawić solą i pieprzem dusić jeszcze około 15 - 20 min. Pod koniec dodać koncentrat. Podawać z ziemniakami i świeżymi warzywami.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}