Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 25 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 90 g Makaron razowy
  • 50 g Marchew
  • 110 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 10 g Otręby owsiane
  • 30 g Pieczarki
  • 20 g Pietruszka
  • 100 g Pomidor
610 kcal
Białka
40.00 g
Tłuszcze
14.00 g
Węglowodany
81.00 g

Sposób przygotowania

Zaletą klopsów jest ich długi czas przydatności do spożycia oraz łatwość przechowywania.

Mięso zmielić i dodać do niego pokrojone drobno pieczarki, starte na tarce o grubych oczkach korzeń pietruszki i marchew, a także natkę pietruszki, otręby owsiane, rozgnieciony czosnek, połowę ilości oliwy z oliwek. Całość dokładnie wymieszać, przyprawić pieprzem i papryką. Uformować niewielkie klopsy i gotować na parze lub w niewielkiej ilości wody przez około 20-25 minut. Makaron gotować wg instrukcji na opakowaniu, przed podaniem polać oliwą z oliwek. Do wody, która pozostanie po gotowaniu mięsa dodać koncentrat pomidorowy i przyprawić pieprzem oraz papryką. Pomidory pokroić i udekorować danie

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}