BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 14 g Galaretka bez cukru (Celiko)
  • 150 g Mleko 0%
  • 250 g Serek homogenizowany naturalny 0% tł. Maćkowy
  • 30 g Trec Isolate 100
296 kcal
Białka
53.00 g
Tłuszcze
0.00 g
Węglowodany
21.00 g

Sposób przygotowania

Pianka truskawkowa o konsystencji ptasiego mlecza, w smaku łudząco podobna, o ile nie lepsza! Do jej wykonania potrzebujemy galaretki bez cukru. Można takie dostać np. w sklepach dla diabetyków. My użyliśmy galaretki o smaku truskawkowym, firmy Celiko. Zużyliśmy całe opakowanie (14g). Sprawdziła się doskonale. Ważna jest odżywka proteinowa jakiej użyjecie. My skorzystaliśmy z izolatu "isolate 100" firmy Trec o smaku french vanillia.

Mleko wlewamy do garnuszka, gdy zrobi się już bardzo gorące (chwile przed zagotowaniem) dodajemy galaretkę, przestajemy gotować i dokładnie mieszamy łyżką stołową, aby nie było żadnych grudek. Serek homogenizowany, odżywkę białkową, trochę słodziku i ew. aromat wkładamy do oddzielnej miski, mieszamy dokładnie i chwilę miksujemy (aż wszystkie składniki połączą się w jednolitą masę). Następnie miksujemy mleko z rozpuszczoną galaretką w garnuszku, kilka minut na niskich obrotach, aż zrobi się z tego gęsta piana. Przelewamy taką pianę do miski z pozostałymi składnikami i mieszamy chwilę łyżką. Odstawiamy na kilka godzin do lodówki i voilà :)

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}