Menu PoTreningu.pl
Kup Dietę / Trening
(foto: Konrad Lagiewka) Grahamka i jajecznica z wędzonym łososiem
POTRENINGU.PL OCENIA POSIłEK W SKALI FIT NA: {{fitAvg}}/5
Twoja ocena: {{current}}

Składniki

  1. Bułki grahamki 60 g
  2. Jajo kurze całe 2 szt.
  3. Łosoś wędzony 50 g
  4. Oliwa z oliwek 7 g
  5. Otręby owsiane 6 g
  6. Papryka czerwona 50 g
  7. Papryka zielona 40 g
(foto: Konrad Lagiewka)

Przygotowanie

Składniki dodatkowe: - sól morska i świeżo zmielony czarny pieprz - szczypiorek Bułkę przekroić i skropić lekko oliwą. Jajka wbić do miseczki, wlać na patelnie posmarowaną oliwą, smażyć na małym ogniu, przez niecałą minutę tak aby lekko się ścięły, dodać otręby, łososia i szczypiorek, doprawić pieprzem. Delikatnie wymieszać, zdjąć z patelni i rozłożyć po równo na każdej połówce bułki. udekorować papryką zieloną i czerwoną