Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Kuchnia

Składniki

  • 60 g Bułki grahamki
  • 2 szt Jajo kurze całe
  • 50 g Łosoś wędzony
  • 7 g Oliwa z oliwek
  • 6 g Otręby owsiane
  • 50 g Papryka czerwona
  • 40 g Papryka zielona
479 kcal
Białka
30.71 g
Tłuszcze
22.94 g
Węglowodany
37.45 g

Sposób przygotowania

Grahamka i jajecznica z wędzonym łososiem

Składniki dodatkowe: - sól morska i świeżo zmielony czarny pieprz - szczypiorek Bułkę przekroić i skropić lekko oliwą. Jajka wbić do miseczki, wlać na patelnie posmarowaną oliwą, smażyć na małym ogniu, przez niecałą minutę tak aby lekko się ścięły, dodać otręby, łososia i szczypiorek, doprawić pieprzem. Delikatnie wymieszać, zdjąć z patelni i rozłożyć po równo na każdej połówce bułki. udekorować papryką zieloną i czerwoną

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}