Dbamy o Wasze zdrowie - na czas zamknięcia siłowni wszystkie plany -30%! Szczególnie teraz ważne jest, by wzmacniać swój organizm! Trzymaj dietę i ćwicz w domu z naszymi planami. Skorzystaj z oferty

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 14 g Oliwa z oliwek
  • 80 g Papryka zielona
  • 140 g Pomidor
  • 100 g Ryż Parboiled
  • 20 g Sałata
  • 140 g Wołowina, udziec
661 kcal
Białka
39.58 g
Tłuszcze
18.30 g
Węglowodany
84.49 g

Sposób przygotowania

Bardzo łatwe i szybkie do przyrządzenia danie. Wołowinę można pozostawić w sosie sojowym oraz przyprawach nawet dzień wcześniej, z pewnością zyska na aromacie.

Mięso posiekać w drobną kostkę, doprawić bezglutenowym sosem sojowym, imbirem, chilli i pieprzem. Pozostawić na przez jakiś czas aż przejdzie aromatem przypraw. W międzyczasie posiekać należy czosnek. Następnie na rozgrzaną oliwę wrzucić czosnek i poczekać aż się zeszkli po czym dorzucić wołowinę i smażyć na dużym ogniu przez krótką chwilę. Mięso powinno zostać lekko krwiste. Podawać z z ryżem i warzywami.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}