Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 60 g Chleb żytni razowy
  • 100 g Jabłko
  • 80 g Jogurt naturalny 2%
  • 10 g Masło extra
  • 65 g Pomidor
  • 120 g Śledź marynowany
538 kcal
Białka
27.26 g
Tłuszcze
25.72 g
Węglowodany
49.46 g

Sposób przygotowania

Śledź zyskał ogromną popularność z racji łatwości przechowywania (po zasoleniu). Obecnie trochę niedoceniana ale wartościowa ryba.

Śledzie opłukać, a następnie pokroić na nieduże kawałki. Dodać pokrojoną drobno cebulę, czosnek oraz jogurt naturalny. Całość dokładnie wymieszać. Zjeśc z chlebem z masłem i pomidorem. Na deser: jabłko.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}