Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 80 g Chleb żytni razowy
  • 8 g Oliwa z oliwek
  • 50 g Pomidor
  • 100 g Twaróg półtłusty
410 kcal
Białka
23.87 g
Tłuszcze
14.13 g
Węglowodany
46.73 g

Sposób przygotowania

Kanapka z twarogiem, pomidorem i bazylią

Składniki dodatkowe: - pieprz/sól - bazylia Chleb skropić lekko oliwą z oliwek, ułożyć plasterki sera białego oprószonego solą morską. Następnie wymieszać pomidory z bazylią, doprawić solą oraz pieprzem, ułożyć na kawałkach sera. Polać pozostałą oliwą z oliwek.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}