BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 100 g Burak
  • 20 g Cebula
  • 80 g Jabłko
  • 60 g Jogurt naturalny 2%
  • 120 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 30 g Orzechy włoskie
  • 50 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 10 g Sałata
600 kcal
Białka
39.18 g
Tłuszcze
23.16 g
Węglowodany
58.76 g

Sposób przygotowania

Ciekawe rozwiązanie dla lubiących gotowanie z pomysłem.

Zmielić jak najdrobniej orzechy z czosnkiem w mikserze. Dodać łyżkę zimnej wody, by lepiej połączyć składniki. Doprawić solą i pieprzem. Powoli ubijać z oliwą oliwek i jogurtem naturalnym aż do uzyskania gęstego sosu o konsystencji majonezu. Dodać pietruszkę. Mięso pokroić na średniej wielkości kawałki, włożyć do naczynia żaroodpornego i posmarować dokładnie powstałą marynatą. Piec przez około 20-25 minut w temperaturze 180 stopni. Ryż ugotować na sypko. Buraki ugotować na parze lub w wodzie. Zetrzeć na tarce i dodać drobno posiekaną cebulę oraz starte na tarce jabłko. Przyprawić solą i pieprzem.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}