Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 40 g Brokuły
  • 60 g Chleb bezglutenowy
  • 2 szt Jajo kurze całe
  • 5 g Oliwa z oliwek
  • 25 g Ser feta
408 kcal
Białka
20.40 g
Tłuszcze
22.64 g
Węglowodany
30.58 g

Sposób przygotowania

Kanapka bezglutenowa z pastą brokułowo-jajeczną

Składniki dodatkowe: pieprz szczypiorek czosnek Brokuły gotować na parze lub w niewielkiej ilości wody przez około 10 minut. Jaja ugotować na twardo, pozostawić do ostudzenia. Brokuły pokroić na niewielkie kawałki, włożyć do wysokiego naczynia. Dodać pokrojone jaja, oliwę z oliwek, ser oraz rozgnieciony ząbek czosnku. Całość zmiksować, dodać szczypiorek i przyprawić pieprzem do smaku. Posmarować pastą pieczywo bezglutenowe.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}