Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 40 g Brokuły
  • 60 g Chleb bezglutenowy
  • 2 szt Jajo kurze całe
  • 5 g Oliwa z oliwek
  • 25 g Ser typu Feta
408 kcal
Białka
20.40 g
Tłuszcze
22.64 g
Węglowodany
30.58 g

Sposób przygotowania

Kanapka bezglutenowa z pastą brokułowo-jajeczną

Składniki dodatkowe: pieprz szczypiorek czosnek Brokuły gotować na parze lub w niewielkiej ilości wody przez około 10 minut. Jaja ugotować na twardo, pozostawić do ostudzenia. Brokuły pokroić na niewielkie kawałki, włożyć do wysokiego naczynia. Dodać pokrojone jaja, oliwę z oliwek, ser oraz rozgnieciony ząbek czosnku. Całość zmiksować, dodać szczypiorek i przyprawić pieprzem do smaku. Posmarować pastą pieczywo bezglutenowe.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}