BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 100 g Grejpfrut
  • 115 g Mięso z piersi indyka (bez skóry)
  • 7 g Oliwa z oliwek
  • 60 g Pieczarki
  • 80 g Pomidor
  • 50 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 5 g Sezam
  • 250 g Sok pomidorowy
467 kcal
Białka
32.48 g
Tłuszcze
12.13 g
Węglowodany
57.06 g

Sposób przygotowania

Mimo prostoty wykonania jest to danie, którym możesz zaimponować swoim gościom.

Mięso obmyć i osuszyć. Pokroić na średniej wielkości kawałki. natrzeć oliwą z oliwek, posypać sezamem,bazylią oregano i pieprzem. Położyć na dnie naczynia żaroodpornego. Pokrojoną cebulę, pieczarki (pokrojone w plasterki), pomidory (w plasterkach) położyć na indyka. Wlać odrobinę wody na dno naczynia. Piec przez około 35 minut w temp. 170 stopni. Ryż ugotować na sypko, przed podaniem posypać natką pietruszki i skropić oliwą z oliwek. Do popicia: sok pomidorowy. Na deser: grejpfrut

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}