Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 70 g Chleb żytni razowy
  • 150 g Kefir 2%
  • 100 g Ogórki kwaszone
  • 170 g Pomidor
  • 120 g Śledź marynowany
538 kcal
Białka
31.98 g
Tłuszcze
19.87 g
Węglowodany
57.91 g

Sposób przygotowania

Bardzo ekonomiczny ale jednocześnie wartościowy posiłek na każdą porę dnia.

Śledzie opłukać, osuszyć ręcznikiem papierowym i pokroić na mniejsze kawałki. Dodać pokrojone w drobną kostkę pomidory, ogórki oraz cebulę. Kefir: do popicia posiłku.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}