Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 1 szt Jajo kurze całe
  • 3 g Oliwa z oliwek
  • 30 g Papryka czerwona
  • 30 g Płatki owsiane bezglutenowe
  • 50 g Pomidor
216 kcal
Białka
11.48 g
Tłuszcze
10.22 g
Węglowodany
19.61 g

Sposób przygotowania

Omlet bezglutenowy z warzywami

Jajko rozbić i wymieszać z płatkami bezglutenowymi, posolić popieprzyć. Umyć i pokroić w kostkę pomidora,paprykę, szczypiorek. Wymieszać razem z jajkiem i płatkami owsianymi bezglutenowymi. Całość wrzucić na rozgrzaną patelnie teflonową , przesmarowaną delikatnie oliwą z oliwek. Przykryć , gdy zetnie się dół omleta obracamy na drugą stronę. dodatkowo możemy użyć: - sól -pieprz - keczup

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}