BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 1 szt Jajo kurze całe
  • 250 g Kalafior
  • 20 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 150 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 20 g Oliwa z oliwek
  • 70 g Papryka czerwona
  • 70 g Papryka zielona
  • 100 g Pieczarki
  • 100 g Ser mozzarella
841 kcal
Białka
71.59 g
Tłuszcze
51.46 g
Węglowodany
22.90 g

Sposób przygotowania

Pizza bezglutenowa

Kalafiora pokroić, ugotować w wodzie lub na parze ugnieść na pastę. Dodać oliwę, jaja i część rozdrobnionej mozzarellę. Wymieszać. Rozgrzać piekarnik do 180 stopni. Natłuścić blachę. Mięso podsmażyć i odstawić. Przygotowaną wcześniej masę rozprowadzić równomiernie na blaszce do pieczenia tworząc placek grubości 1 - 1,5cm grubości z lekko grubszymi brzegami. Piec ok 15 - 20min. Następnie wyjąć pizzę (nie wyłączając piekarnika), posmarować koncentratem zmieszanym z wodą lub przecierem pomidorowym, obsypać mięsem, warzywami (dowolnymi), pieczarkami i resztą mozzarelli, posypać bazylią, oregano i pieprzem. Piec raz jeszcze ok 10 - 15 min aż ser roztopi się. Następnie wyjąc i pokroić na kawałki

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}