BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 140 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 7 g Oliwa z oliwek
  • 20 g Orzechy włoskie
  • 90 g Pomidor
  • 35 g Sałata
359 kcal
Białka
34.46 g
Tłuszcze
21.10 g
Węglowodany
7.76 g

Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka w marynacie z sałatą, pomidorem i orzechami

Filet z kurczaka opłukać, osuszyć ręcznikiem papierowym, pokroić na jak najdłuższe plastry. Lekko rozbić tłuczkiem, przyprawić solą morską oraz pieprzem i przyprawą do kurczaka.W głębokim talerzu wyciśnięty czosnek oraz oliwę z oliwek. Filety z kurczaka moczyć chwilę w marynacie. Rozgrzać grill lub piekarnik. Ułożyć piersi z na kratce na rozgrzanym grillu lub na blasze w piekarniku. Grillować / piec mięso do uzyskania pożądanej smakowitości (grill zazwyczaj po 4 - 7 minut na stronę, w piekarniku trochę dłużej - zależnie od tego jak cienkie są plastry mięsa). Pilnować by nie przesuszyć. Mięso powinno być zrumienione z zewnątrz a miękkie i soczyste w środku.. Podawać na liściu sałaty z plastrem pomidora i orzechami.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}