BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 50 g Jogurt naturalny 2%
  • 30 g Kukurydza konserwowa
  • 8 g Majonez lekki
  • 50 g Makaron razowy
  • 70 g Ogórek
  • 10 g Pestki dyni
  • 90 g Tuńczyk w sosie własnym
412 kcal
Białka
30.94 g
Tłuszcze
10.11 g
Węglowodany
49.29 g

Sposób przygotowania

Rzadziej spotykane połączenie acz warte spróbowania.

Makaron gotować na wolnym ogniu do uzyskania należytej miękkości. Tuńczyka odsączyć z zalewy, ogórka, szczypiorek i cebulę drobno pokroić. Przełożyć wszystkie składniki do miski dodając kukurydzę i ugotowany makaron. Majonez, wyciśnięty czosnek i jogurt należy zmieszać, dodając przyprawy. Sos mieszamy ze składnikami znajdującymi się w misce- przyprawiamy pieprzem i koperkiem.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}