BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 8 g Miód pszczeli
  • 120 g Noga (udo) kurczaka
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 60 g Papryka czerwona
  • 100 g Ryż paraboliczny (parboiled)
607 kcal
Białka
22.00 g
Tłuszcze
19.00 g
Węglowodany
87.00 g

Sposób przygotowania

Aromatycznie i na słodko, potrawa dla prawdziwych poszukiwaczy smaku.

Mięso należy umyć pod strumieniem wody i obrać ze skóry, a następnie osuszyć ręcznikiem papierowym. Blachę piekarnika należy wyłożyć folią aluminiową. Marynatę przygotowujemy w następujący sposób: musztardę łączymy z miodem i łyżką oliwy, następnie dodajemy koperek i skórkę pomarańczową oraz przyprawy. Mięso najlepiej trzymać w marynacie przez około godzinę, ale może być krócej. Po tym czasie wkładamy do piekarnika, uprzednio dodatkowo pokrywając mięso marynatą. Mięso pieczemy około 25 - 30 minut w temperaturze 190*C na środkowej szynie. W między czasie ugotować należy pod przykryciem ryż w lekko osolonej wodzie. Potrawę podawać należy z warzywami takimi jak pomidory, papryka, sałata czy ogórek.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}