BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 40 g Białko jaja kurzego
  • 15 g Duńskie masło (Lurpak)
  • 240 g Fasola czerwona konserwowa
  • 100 g Jabłko
  • 1 szt Jajo kurze całe
  • 30 g Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
  • 50 g Ksylitol
  • 50 g Mleko 1,5% (bez laktozy)
749 kcal
Białka
39.28 g
Tłuszcze
22.93 g
Węglowodany
96.32 g

Sposób przygotowania

Lubicie czkekoladowe ciasta? Jesteście na redukcji? Tęsknicie za czymś słodkim w tym okresie? Jeśli wszystkie wasze odpowiedzi brzmią: tak, to ten przepis jest jak najbardziej dla was!

Fasolę odsączamy z wody (z puszki 400g po odsączeniu pozostanie 240g) blendujemy ją z jabłkiem, jajem, białkiem jaja, mlekiem i masłem na gładką masę. Następnie dodajemy suche składniki, czyli kakao, proszek do pieczenia i ksylitol (można użyć słodziku), opcjonalnie można dodać ok 25-30g odżywki białkowej o smaku czekoladowym. Wszystko dokladnie blendujemy. Całość wlewamy do uprzednio delikatnie spryskanego / posmarowanego tłuszczem naczynia. Tylko w celu zabezpieczenia przed przywieraniem. Pieczemy 25-30 min w 180 stopniach.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}