BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 40 g Chleb żytni razowy
  • 100 g Fasola szparagowa
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 20 g Orzechy włoskie
  • 100 g Pomidor
  • 100 g Twaróg półtłusty
481 kcal
Białka
27.18 g
Tłuszcze
28.68 g
Węglowodany
28.44 g

Sposób przygotowania

Fantazyjna kompozycja, także idealna dla wegetarian.

Fasolkę (najlepiej świeżą, ale może być mrożona) gotujemy do miękkości w osolonej wodzie, studzimy i kroimy na 2-3 części, w zależności od długości strąków. Orzechy kruszymy / łamiemy na małe kawałki, do miski wlewamy oliwę, rozcieramy w niej wyciśnięty czosnek, dodajemy koperek, mieszamy, następnie wlewamy ocet i wsypujemy orzechy, mieszam porządnie. Zawartość przekładamy do fasolki, dokładnie mieszamy. Na koniec dorzucamy przepołowione pomidorki koktajlowe. Kanapki: ser twarogowy ugniatamy z jogurtem, przyprawiamy i nakładamy na chleb.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}