BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 100 g Kapusta
  • 90 g Marchew
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 50 g Papryka czerwona
  • 40 g Pieczarki
  • 30 g Por
  • 50 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 100 g Wieprzowina (szynka surowa)
579 kcal
Białka
25.00 g
Tłuszcze
31.00 g
Węglowodany
50.00 g

Sposób przygotowania

Zaletą jej potrawy jest długi czas przydatności do spożycia. Idealny posiłek na dłuższe wyjazdy.

Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie, mielone mięso (z chudej szynki) doprawić solą, pieprzem, mieloną papryką i curry i gotować na parze przez ok 20 minut. Sparzyć liście kapusty, (można chwilę podgotować by stały się miękkie). Marchew zetrzeć na tarce, pieczarki, paprykę, por pokroić w kostkę i dusić w głębokim garnku na niewielkiej ilości oliwy. Ugotowany ryż zmieszać z ugotowanym mięsem. Z tak przygotowanego farszu formować małe walce i układać na liściach kapusty. Zawinąć i ułożyć na warzywach. Dusić ok. 15 - 20 min.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}