IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 60 g Bułka grahamka
  • 2 szt Jajo kurze całe
  • 50 g Łosoś (wędzony)
  • 7 g Oliwa z oliwek
  • 6 g Otręby owsiane
  • 50 g Papryka czerwona
  • 40 g Papryka zielona
529 kcal
Białka
33.28 g
Tłuszcze
24.62 g
Węglowodany
43.51 g

Sposób przygotowania

Grahamka i jajecznica z wędzonym łososiem

Składniki dodatkowe: - sól morska i świeżo zmielony czarny pieprz - szczypiorek Bułkę przekroić i skropić lekko oliwą. Jajka wbić do miseczki, wlać na patelnie posmarowaną oliwą, smażyć na małym ogniu, przez niecałą minutę tak aby lekko się ścięły, dodać otręby, łososia i szczypiorek, doprawić pieprzem. Delikatnie wymieszać, zdjąć z patelni i rozłożyć po równo na każdej połówce bułki. udekorować papryką zieloną i czerwoną

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}