BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 70 g Ananas (plastry w syropie)
  • 30 g Cebula
  • 70 g Fasola konserwowa czerwona
  • 50 g Kukurydza konserwowa
  • 130 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 16 g Oliwa z oliwek
  • 80 g Papryka czerwona
  • 100 g Ryż paraboliczny (parboiled)
832 kcal
Białka
44.65 g
Tłuszcze
21.01 g
Węglowodany
116.01 g

Sposób przygotowania

Kurczak z ryżem - podstawa dietetyki. Tym razem po meksykańsku!

Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie. Piersi z kurczaka pokrojone w cienkie paski udusić na patelni polanej oliwą razem z posiekaną cebulą. Do cebuli i mięsa dodać odsączoną i przepłukaną fasolę i kukurydzę. Kilka łyżek sosu z fasoli fasoli wlać na patelnię. Całość poddusić pod przykryciem, doprawić chilli, słodką papryką, curry i pieprzem ziołowym. Wymieszać na patelni i dodać pokrojony drobno ananas i paprykę oraz wsypać ryż. Dusić przez chwilę i podawać na ciepło.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}