Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 60 g Kalafior
  • 75 g Makaron razowy
  • 80 g Marchew
  • 100 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 15 g Orzechy nerkowca
  • 15 g Sałata
590 kcal
Białka
35.08 g
Tłuszcze
19.59 g
Węglowodany
68.22 g

Sposób przygotowania

Zdrowy i dietetyczny posiłek, pokrojony i przepakowany do pojemnika doskonale sprawdzi się w podróży, pracy lub szkole.

Mięso i warzywa umyć, przyprawić, włożyć do naczynia do gotowania na parze. Gotować przez około 20 - 30min. 10 min przed końcem dodać podzielony na różyczki kalafior i posiekaną marchewkę. Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Danie podawać polane oliwą udekorowane liściem sałaty i orzechami nerkowca

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}