BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 20 g Cebula
  • 40 g Kapusta
  • 90 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 8 g Oliwa z oliwek
  • 60 g Papryka zielona
  • 50 g Ryż paraboliczny (parboiled)
366 kcal
Białka
25.00 g
Tłuszcze
10.00 g
Węglowodany
44.00 g

Sposób przygotowania

Danie dla amatorów kuchni meksykańskiej, bardzo łatwe i szybkie do wykonania.

Pierś z kurczaka umyć, pokroić, przyprawić. Na rozgrzaną patelnie wlać oliwę, wrzucić mięso, pokrojoną drobno cebulę i pokrojoną drobno kapustę. Mieszać. Po około 10 minutach przykryć patelnię i dusić kolejne 10 minut na małym ogniu. Na koniec dodać wyciśnięty czosnek oraz pokrojoną zieloną paprykę. Ryż ugotować na sypko.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}