BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 150 g Cukinia
  • 70 g Marchew
  • 150 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 14 g Oliwa z oliwek
  • 120 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 20 g Seler naciowy
  • 100 g Szpinak (mrożony)
749 kcal
Białka
46.45 g
Tłuszcze
17.60 g
Węglowodany
101.31 g

Sposób przygotowania

Propozycja dla lubiących trochę zabawy w kuchni, ale warto!

Pierś naciąć tak, by powstała duża kieszeń. Mięso posypać wewnątrz solą i pieprzem (i trawą cytrynową). Do środka włożyć przekrojoną dymkę. Pokroić marchew, cukinię i seler. Blanszować przez minutę we wrzącej wodzie, odcedzić i wymieszać z sosem sojowym. Takim farszem nadziewać piersi, zawijając kawałki mięsa (warzywa które zostaną można chwilę parować i podać z mięsem jako dodatek). Umyć szpinak odsączyć i osuszyć na papierowych ręcznikach. Dokładnie owinąć liśćmi szpinaku piersi z kurczaka. Ułożyć mięso w naczyniu do gotowania na parze i gotować przez 20-25 minut, aż będzie miękkie. Podać z ryżem polanym olejem lnianym.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}