Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 4 szt Jajo kurze całe
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 100 g Pieczarka uprawna, świeża
  • 200 g Pomidor
434 kcal
Białka
30.56 g
Tłuszcze
30.88 g
Węglowodany
8.43 g

Sposób przygotowania

.

Cebulę i pieczarki kroimy w małą kostkę i smażymy na patelni wysmarowanej oliwą z oliwek. Jaja gotujemy na twardo. Kroimy na pół, wyciągamy żółtka, mieszamy je z usmażonymi pieczarkami, cebulą i doprawiamy solą oraz pieprzem. Nakładamy w białka jaj w miejsce żółtek. Na deser: pomidor.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}