Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 4 szt Jajo kurze całe
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 100 g Pieczarki
  • 200 g Pomidor
434 kcal
Białka
30.56 g
Tłuszcze
30.88 g
Węglowodany
8.43 g

Sposób przygotowania

.

Cebulę i pieczarki kroimy w małą kostkę i smażymy na patelni wysmarowanej oliwą z oliwek. Jaja gotujemy na twardo. Kroimy na pół, wyciągamy żółtka, mieszamy je z usmażonymi pieczarkami, cebulą i doprawiamy solą oraz pieprzem. Nakładamy w białka jaj w miejsce żółtek. Na deser: pomidor.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}