Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 70 g Bułki grahamki
  • 25 g Jogurt naturalny 2%
  • 80 g Mięso z piersi kurczaka bez skóry
  • 10 g Migdały płatki
  • 15 g Orzechy włoskie
  • 6 g Otręby owsiane stabilizowane
  • 30 g Rzodkiewka
  • 5 g Sałata
450 kcal
Białka
29.71 g
Tłuszcze
18.19 g
Węglowodany
41.87 g

Sposób przygotowania

Grahamka z pastą kurczakowo-orzechową

Składniki dodatkowe: odrobina soku z cytryny pieprz, szczypta soli przyprawa ziołowa do kurczaka niewielka ilość szczypiorku musztarda Mięso umyć, osuszyć, przyprawić, a następnie ugotować na parze (przez około 20 minut) lub w upiec w piekarniku ( w temp.180 stopni przez około 20 minut). Pozostawić do ostygnięcia, a następnie pokroić. Orzechy drobno posiekać, dodać do mięsa. Dodać również musztardę, jogurt naturalny, otręby. Całość zmiksować na jednolitą masę. Na koniec dodać szczypiorku i zamieszać. Bułkę posmarować pastą, położyć liść sałaty oraz pokrojoną rzodkiewkę.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}