IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 70 g Bułka grahamka
  • 25 g Jogurt naturalny 2%
  • 80 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 15 g Orzechy włoskie
  • 6 g Otręby owsiane stabilizowane (Sante)
  • 10 g Płatki migdałowe
  • 30 g Rzodkiewka
  • 5 g Sałata
450 kcal
Białka
29.71 g
Tłuszcze
18.19 g
Węglowodany
41.87 g

Sposób przygotowania

Grahamka z pastą kurczakowo-orzechową

Składniki dodatkowe: odrobina soku z cytryny pieprz, szczypta soli przyprawa ziołowa do kurczaka niewielka ilość szczypiorku musztarda Mięso umyć, osuszyć, przyprawić, a następnie ugotować na parze (przez około 20 minut) lub w upiec w piekarniku ( w temp.180 stopni przez około 20 minut). Pozostawić do ostygnięcia, a następnie pokroić. Orzechy drobno posiekać, dodać do mięsa. Dodać również musztardę, jogurt naturalny, otręby. Całość zmiksować na jednolitą masę. Na koniec dodać szczypiorku i zamieszać. Bułkę posmarować pastą, położyć liść sałaty oraz pokrojoną rzodkiewkę.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}