BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 100 g Marchew
  • 300 g Noga (udo) kurczaka
  • 100 g Papryka czerwona
565 kcal
Białka
53.12 g
Tłuszcze
31.42 g
Węglowodany
17.37 g

Sposób przygotowania

Dzięki dodatkowi warzyw, kurczak zyskuje fantastyczny aromat.

Mięso umyć, osuszyć natrzeć przyprawami. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, dodać pokrojoną cebulę, czosnek, marchew. Piec w piekarniku przez 30 minut w temp. 180 stopni. Paprykę pokroić w paski i zjeść na surowo, jako dodatek.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}