Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 100 g Marchew
  • 300 g Noga (udo) kurczaka
  • 100 g Papryka czerwona
347 kcal
Białka
35.00 g
Tłuszcze
19.00 g
Węglowodany
9.00 g

Sposób przygotowania

Dzięki dodatkowi warzyw, kurczak zyskuje fantastyczny aromat.

Mięso umyć, osuszyć natrzeć przyprawami. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, dodać pokrojoną cebulę, czosnek, marchew. Piec w piekarniku przez 30 minut w temp. 180 stopni. Paprykę pokroić w paski i zjeść na surowo, jako dodatek.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}