BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 85 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 14 g Oliwa z oliwek
  • 50 g Pomidorki koktajlowe
  • 60 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 25 g Serek wiejski
  • 200 g Szpinak (mrożony)
500 kcal
Białka
31.72 g
Tłuszcze
17.02 g
Węglowodany
54.87 g

Sposób przygotowania

Szpinak ponownie wraca do łask i na stoły w naszych domach. Oto jedna z wielu propozycji z dodatkiem szpinaku.

Pierś z kurczaka natrzeć dokładnie przyprawami, pozostawić na około 15 minut, następnie gotować na parze lub w niewielkiej ilości wody przez około 25 minut. Mięso można również upiec w piekarniku w temp. 180 stopni przez około 25-30 minut. Ryż ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Skroplić oliwą. Szpinak rozmrozić, a następnie podgrzewać do całkowitego odparowania wody. Przestudzić kilkanaście minut. Zmiksować z twarogiem i czosnkiem. Przyprawić solą i pieprzem. Pomidorki koktajlowe pokroić na pół i ozdobić nimi talerz.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}