IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 50 g Cebula
  • 100 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 20 g Olej kokosowy
  • 80 g Papryka czerwona
  • 100 g Pieczarki
  • 50 g Ser pleśniowy (błękitny)
505 kcal
Białka
36.48 g
Tłuszcze
37.12 g
Węglowodany
6.20 g

Sposób przygotowania

.

Pierś z kurczaka myjemy, kroimy w kawałki i razem z cebulą, pokrojonymi pieczarkami, oraz papryką smażymy na rozgrzanej patelni, wysmarowanej olejem kokosowym. Przyprawiamy. Na koniec wciskamy czosnek i dodajemy pokrojony ser pleśniowy. Polewamy olejem kokosowym. Mieszamy do czasu roztopienia się sera.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}