BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 40 g Cebula
  • 100 g Mięso z piersi indyka (bez skóry)
  • 15 g Oliwa z oliwek
  • 100 g Pieczarki
  • 200 g Pomidory z puszki (bez skórki)
  • 60 g Ser pleśniowy (błękitny)
501 kcal
Białka
37.78 g
Tłuszcze
35.10 g
Węglowodany
8.57 g

Sposób przygotowania

.

Pierś z indyka myjemy, kroimy w kawałki i razem z cebulą, pokrojonymi pieczarkami, oraz pomidorami z puszki smażymy na rozgrzanej patelni, wysmarowanej oliwą z oliwek. Przyprawiamy. Na koniec wciskamy czosnek i dodajemy pokrojony ser pleśniowy. Polewamy resztą oliwy. Mieszamy do czasu roztopienia się sera.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}