IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 150 g Burak
  • 50 g Jabłko
  • 130 g Łosoś (świeży)
  • 5 g Olej rzepakowy tłoczony na zimno
  • 70 g Ryż basmati
648 kcal
Białka
34.14 g
Tłuszcze
23.62 g
Węglowodany
74.76 g

Sposób przygotowania

.

Ryż gotujemy w osolonej wodzie ok 10min. Ugotowanego buraka obieramy i ścieramy na tarce. Jabłko obieramy i również ścieramy. Dodajemy soku z cytryny i mieszamy. Filet z łososia myjemy, przyprawiamy. Pieczemy w piekarniku, rozgrzanym do 180 stopni przez ok 15-20min.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}