Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 80 g Chleb żytni razowy
  • 60 g Marchew
  • 10 g Masło extra
  • 50 g Ogórek kwaszony
  • 80 g Pieczarka uprawna, świeża
  • 45 g Seler korzeniowy
  • 90 g Wątróbka kurczaka
408 kcal
Białka
25.12 g
Tłuszcze
15.71 g
Węglowodany
41.54 g

Sposób przygotowania

Kanapka z pastą z wątróbki i ogórkiem kiszonym

Składniki dodatkowe: pieprz papryka ostra szczypta soli odrobina szczypiorku Wątróbkę, marchew, pieczarki oraz seler gotować na parze (około 15-20 minut). Następnie drobno pokroić i umieścić w wysokim naczyniu. Zmiksować, przyprawić do smaku. Nakładać na pieczywo cienko posmarowane masłem, na wierzch położyć plasterek ogórka oraz odrobinę szczypiorku.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}