IDZIEMY RAZEM PO TWOJĄ FORMĘ! 40% RABATU NA PLAN DIETETYCZNY I TRENINGOWY! SKORZYSTAJ Z KODU "40PT"

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 80 g Chleb żytni razowy
  • 60 g Marchew
  • 10 g Masło ekstra
  • 50 g Ogórki kwaszone
  • 80 g Pieczarki
  • 45 g Seler
  • 90 g Wątróbka kurczaka
460 kcal
Białka
25.96 g
Tłuszcze
15.91 g
Węglowodany
53.29 g

Sposób przygotowania

Kanapka z pastą z wątróbki i ogórkiem kiszonym

Składniki dodatkowe: pieprz papryka ostra szczypta soli odrobina szczypiorku Wątróbkę, marchew, pieczarki oraz seler gotować na parze (około 15-20 minut). Następnie drobno pokroić i umieścić w wysokim naczyniu. Zmiksować, przyprawić do smaku. Nakładać na pieczywo cienko posmarowane masłem, na wierzch położyć plasterek ogórka oraz odrobinę szczypiorku.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}