BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 150 g Jabłko
  • 250 g Noga (udo) kurczaka
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 100 g Pomidorki koktajlowe
  • 500 g Ziemniaki
740 kcal
Białka
37.00 g
Tłuszcze
28.00 g
Węglowodany
85.00 g

Sposób przygotowania

Potrawa, którą możesz wykonać także wieloporcjowo na każdą okazję.

Mięso pozbawione skóry natrzeć oliwą z oliwek oraz posypać przyprawami. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym. Niewielkie ziemniaki obrać, umyć, przekroić na ćwiartki i poukładać między mięsem. Drobno pokrojony czosnek dodać do mięsa i ziemniaków. Całość skropić z oliwą z oliwek i piec w temp.180 stopni do czasu aż udka się zarumienią, a ziemniaki rozmiękną (około 30-40 minut). Po upieczeniu zjeść z pomidorkami koktajlowymi. na deser: jabłko

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}