BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 40 g Burak
  • 50 g Jogurt naturalny 2%
  • 50 g Kalafior
  • 80 g Marchew
  • 120 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 14 g Oliwa z oliwek
  • 20 g Pietruszka
  • 30 g Seler
  • 250 g Ziemniaki
464 kcal
Białka
34.40 g
Tłuszcze
16.89 g
Węglowodany
43.61 g

Sposób przygotowania

Zaskoczeniem może okazać się kolor kremu warzywnego. Zapewniam jednak, iż smakuje wyśmienicie.

Mięso i warzywa umyć, przyprawić, włożyć do naczynia do gotowania na parze (oprócz ziemniaków). Gotować przez około 20 - 30min. Nie wylewać wody, która zbiera się w ociekaczu. Ugotowane warzywa umieścić w wysokim naczyniu, dolać niewielką ilość wody, która "ociekła" podczas gotowania na parze. Całość zmiksować z dodatkiem jogurtu naturalnego, majeranku, soku z cytryny, pieprzu i soli. Ziemniaki ugotować w mundurkach, na talerzu skropić obficie oliwą z oliwek. Pierś z kurczaka i ziemniaki polać kremem z warzyw.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}