BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 50 g Jogurt naturalny 2%
  • 70 g Kalafior
  • 80 g Marchew
  • 120 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 15 g Oliwa z oliwek
  • 30 g Papryka zielona
  • 40 g Pietruszka
  • 130 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 40 g Seler
  • 30 g Ser mozzarella light
839 kcal
Białka
47.52 g
Tłuszcze
21.51 g
Węglowodany
113.75 g

Sposób przygotowania

Krem, który z pewnością przypadnie Wam do gustu. Dobrze smakuje także z wieprzowiną.

Mięso i warzywa (oprócz papryki) umyć, przyprawić, włożyć do naczynia do gotowania na parze . Gotować przez około 20 - 30min. Nie wylewać wody, która zbiera się w ociekaczu. Ugotowane warzywa umieścić w wysokim naczyniu, dolać niewielką ilość wody, która "ociekła" podczas gotowania na parze. Całość zmiksować z dodatkiem jogurtu naturalnego,lubczyku, pieprzu, ostrej papryki i soli. Ryż ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, na talerzu skropić obficie oliwą z oliwek. Pierś z kurczaka i ziemniaki polać kremem z warzyw, położyć na wierzch drobno pokrojoną mozarellę. Zieloną paprykę pokroić w paski i ozdobić nią talerz.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}