BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 50 g Jogurt naturalny 2%
  • 5 g Majonez lekki
  • 220 g Noga (udo) kurczaka
  • 130 g Pomidor
  • 100 g Ryż paraboliczny (parboiled)
637 kcal
Białka
35.00 g
Tłuszcze
17.00 g
Węglowodany
86.00 g

Sposób przygotowania

Propozycja dla lubiących czosnek i sos czosnkowy. Dziś pyszne połączenie z udkiem kurczaka.

Mięso natrzeć dokładnie przyprawami, pozostawić na około 15 minut, następnie gotować na parze lub w niewielkiej ilości wody przez około 25 minut. Mięso można również upiec w piekarniku w temp. 180 stopni przez około 25-30 minut. Ryż ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Jogurt naturalny połączyć z majonezem i dokładnie wymieszać. Dodać rozgnieciony czosnek i niewielką ilość koncentratu pomidorowego lub keczupu. Przyprawić solą i pieprzem do smaku. Mięso t położyć na talerzu na liściu sałaty, polać sosem czosnkowym. Pomidora pokroić w cząstki, ułożyć na talerzu, posypać pokrojono drobno cebulą i doprawić pieprzem.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}