BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 200 g Noga (udo) kurczaka
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 90 g Papryka czerwona
  • 50 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 40 g Serek wiejski
  • 80 g Szpinak
550 kcal
Białka
34.00 g
Tłuszcze
26.00 g
Węglowodany
45.00 g

Sposób przygotowania

Niezwykle aromatyczny sos, który świetnie smakuje na ciepło i na zimni. W tym wydaniu kurczak smakuje na nowo.

Udka z kurczaka natrzeć dokładnie przyprawami, pozostawić na około 15 minut, następnie gotować na parze lub w niewielkiej ilości wody przez około 25 minut. Mięso można również upiec w piekarniku w temp. 180 stopni przez około 25-30 minut. Ryż i ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Szpinak rozmrozić, a następnie podgrzewać do całkowitego odparowania wody. Przestudzić kilkanaście minut. Zmiksować z twarogiem i czosnkiem. Przyprawić solą i pieprzem. Paprykę pokroić w paski i ozdobić nimi talerz.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}