BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 90 g Marchew
  • 200 g Noga (udo) kurczaka
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 10 g Płatki migdałowe
  • 120 g Pomidor
  • 10 g Rodzynki
  • 70 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 15 g Śliwki (suszone)
  • 10 g Żurawina (suszona)
737 kcal
Białka
32.00 g
Tłuszcze
29.00 g
Węglowodany
87.00 g

Sposób przygotowania

Posiłek ale amatorów drobiu na słodko. Bakalie fantastycznie dopełniają wartość odżywczą potrawy.

Mięso umyć, osuszyć natrzeć przyprawami. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, dodać pokrojoną cebulę, czosnek, marchew, rodzynki, żurawinę, śliwki. Piec w piekarniku przez 30 minut w temp. 180 stopni. Ryż ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, na talerzu skropić oliwą z oliwek i posypać płatkami migdałowymi. Pomidora pokroić na cząstki i ozdobić nim talerz.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}