BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 20 g Cebula
  • 100 g Kalafior
  • 120 g Noga (udo) kurczaka
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 70 g Pieczarki
  • 5 g Sezam
  • 500 g Ziemniaki
578 kcal
Białka
26.00 g
Tłuszcze
22.00 g
Węglowodany
69.00 g

Sposób przygotowania

Pieczony kurczak zawsze smakuje wyśmienicie, dodatek czosnku i pieczarki doskonale uzupełniają aromat.

Mięso natrzeć oliwą z oliwek oraz przyprawą do kurczaka i włożyć do naczynia żaroodpornego. Pokroić cebulę, czosnek i pieczarki, położyć obok mięsa. Piec w piekarniku w temp. 180 stopni przez ok. 30 minut. Kalafior gotować w wodzie lub na parze, aż do zmięknięcia - około 15 minut. Odcedzić, dodać odrobinę pieprzu, soli oraz posypać sezamem. Ziemniaki gotować w mundurkach, na talerzu posypać koperkiem.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}