Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Forum

Stworzymy dla Ciebie

Indywidualny plan Dietetyczny

Sprawdź ofertę

Poznaj nasz nowy

Kalkulator kalorii

Wypróbuj go
Artykuły
Sklep

Składniki

  • 100 g Brokuły
  • 20 g Cebula
  • 80 g Marchew
  • 240 g Noga (udo) kurczaka
  • 7 g Oliwa z oliwek
  • 70 g Pieczarka uprawna, świeża
346 kcal
Białka
31.00 g
Tłuszcze
22.00 g
Węglowodany
6.00 g

Sposób przygotowania

Z perspektywy smakosza szkoda trochę tej skóry, która nadaje smak kurczakowi ale dieta to dieta.

Mięso natrzeć oliwą z oliwek oraz przyprawą do kurczaka i włożyć do naczynia żaroodpornego. Pokroić cebulę,marchew, czosnek i pieczarki, położyć obok mięsa. Piec w piekarniku w temp. 180 stopni przez ok. 30 minut. Brokuły gotować w wodzie lub na parze, aż do zmięknięcia - około 8 minut.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}