BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 100 g Brokuły
  • 20 g Cebula
  • 80 g Marchew
  • 240 g Noga (udo) kurczaka
  • 7 g Oliwa z oliwek
  • 70 g Pieczarki
346 kcal
Białka
31.00 g
Tłuszcze
22.00 g
Węglowodany
6.00 g

Sposób przygotowania

Z perspektywy smakosza szkoda trochę tej skóry, która nadaje smak kurczakowi ale dieta to dieta.

Mięso natrzeć oliwą z oliwek oraz przyprawą do kurczaka i włożyć do naczynia żaroodpornego. Pokroić cebulę,marchew, czosnek i pieczarki, położyć obok mięsa. Piec w piekarniku w temp. 180 stopni przez ok. 30 minut. Brokuły gotować w wodzie lub na parze, aż do zmięknięcia - około 8 minut.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}