BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 20 g Cebula
  • 100 g Kalafior
  • 15 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 70 g Krojone pomidory z ziołami
  • 130 g Noga (udo) kurczaka
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 40 g Papryka zielona
  • 250 g Ziemniaki
433 kcal
Białka
22.00 g
Tłuszcze
21.00 g
Węglowodany
39.00 g

Sposób przygotowania

Połączenie pachnące egzotyką, doskonała propozycja na kolacje dla dwojga.

Udka z kurczaka natrzeć dokładnie przyprawami, pozostawić na około 15 minut, następnie gotować na parze lub w niewielkiej ilości wody przez około 25 minut. Mięso można również upiec w piekarniku w temp. 180 stopni przez około 25-30 minut. Cebulę, czosnek, paprykę chilli oraz paprykę zieloną pokroić na bardzo drobne kawałki. Podsmażyć 2-3 minuty na patelni na minimalnej ilości tłuszczu, a następnie dodać pomidory i koncentrat pomidorowy. Dusić pod przykryciem około 8 minut, doprawić pieprzem wg uznania. Ziemniaki gotować w mundurkach. Kalafior gotować około 10 minut we wrzątku lub na parze. Mięso podawać na liściu sałaty, polane sosem.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}