BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 120 g Burak
  • 30 g Cebula
  • 80 g Jabłko
  • 250 g Noga (udo) kurczaka
  • 14 g Oliwa z oliwek
  • 300 g Ziemniaki
877 kcal
Białka
50.60 g
Tłuszcze
40.30 g
Węglowodany
78.08 g

Sposób przygotowania

Bardzo tradycyjni i smaczny posiłek. Dobry przykład, iż dieta wcale nie musi odbiegać od domowych przyzwyczajeń.

Mięso umyć, osuszyć natrzeć oliwą z oliwek i przyprawami. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Piec w piekarniku przez 30 minut w temp. 180 stopni. Ziemniaki ugotować w mundurkach. Po obraniu i przełożeniu na talerz posypać szczypiorkiem. Buraki umyć i gotować w łupinach na parze przez około 20 minut. Po ostudzeniu obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać starte jabłko oraz drobno posiekaną cebulę. Zmieszać.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}