Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 80 g Bułka grahamka
  • 140 g Jabłko
  • 15 g Rzodkiewka
  • 30 g Ser pleśniowy (błękitny)
  • 80 g Serek wiejski
488 kcal
Białka
24.47 g
Tłuszcze
14.56 g
Węglowodany
64.69 g

Sposób przygotowania

Przysmak dla wielbicieli serów pleśniowych.

Ser lazur pokruszyć, a następnie zmiksować (ugnieść widelcem) razem z twarożkiem ziarnistym. przyprawić pieprzem. Na posmarowane taką pastą pieczywo położyć pokrojoną w plasterki rzodkiewkę oraz drobno posiekany szczypiorek. Na deser: jabłko.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}