Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 80 g Jogurt naturalny 2%
  • 90 g Nektarynka
  • 25 g Płatki migdałowe
  • 50 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 100 g Twaróg półtłusty
556 kcal
Białka
32.68 g
Tłuszcze
18.96 g
Węglowodany
63.56 g

Sposób przygotowania

Kolejny pełnowartościowy posiłek na słodko. Dobrze smakuje na ciepło oraz na zimno.

Ryż ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Twaróg z dodatkiem jogurtu (i opcjonalnie słodzikiem) rozgnieść widelcem. Położyć na ugotowany ryż, dodać nektarynkę. Posypać szczyptą cynamonu oraz migdałami.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}