Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 30 g Jogurt naturalny 2%
  • 80 g Mandarynki
  • 50 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 150 g Twaróg półtłusty
428 kcal
Białka
34.27 g
Tłuszcze
7.81 g
Węglowodany
55.26 g

Sposób przygotowania

Ryż z twarogiem i mandarynką

Składniki dodatkowe: opcjonalnie słodziki w płynie i cynamon Ryż ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, przed podaniem skropić olejem lnianym. Twaróg z dodatkiem jogurtu (i opcjonalnie słodzikiem) rozgnieść widelcem lub zmiksować. Położyć na ugotowany ryż, przyprawić szczyptą cynamonu, dodać obraną i pokrojoną mandarynkę.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}