Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 30 g Cebula
  • 50 g Ogórki konserwowe
  • 15 g Oliwa z oliwek
  • 90 g Papryka czerwona
  • 50 g Ryż paraboliczny (parboiled)
  • 30 g Ser feta
  • 100 g Tuńczyk w sosie własnym
503 kcal
Białka
31.78 g
Tłuszcze
21.79 g
Węglowodany
44.89 g

Sposób przygotowania

Pyszne połączenie tuńczyka i sera feta.

Ryż ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Po przestudzeniu dodać: oliwę z oliwek, tuńczyka pokrojonego na mniejsze kawałki, drobno posiekaną cebulę, pokrojonego ogórka oraz paprykę. Całość zamieszać, doprawić pieprzem i solą. Na wierzch położyć pokrojony ser oraz szczypiorek.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}