Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 70 g Bułka grahamka
  • 3 g Czosnek
  • 20 g Jogurt naturalny 2%
  • 85 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 6 g Oliwa z oliwek
  • 14 g Płatki migdałowe
  • 50 g Pomidor
  • 15 g Sałata lodowa
420 kcal
Białka
28.55 g
Tłuszcze
15.96 g
Węglowodany
40.60 g

Sposób przygotowania

Wersja z sosem zdecydowanie poprawia smak posiłku.

Pierś z kurczaka natrzeć dokładnie przyprawami, pozostawić na około 15 minut, następnie gotować na parze lub w niewielkiej ilości wody przez około 25 minut. Mięso można również upiec w piekarniku w temp. 180 stopni przez około 25-30 minut. Do jogurtu naturalnego dodać rozgnieciony czosnek i niewielką ilość koncentratu pomidorowego lub keczupu. Przyprawić solą i pieprzem do smaku. Pomidora umyć i pokroić, sałatę umyć. Gotowane mięso położyć na liściu sałaty z pomidorem, polać sosem czosnkowym. Ułożyć na bułce. Na deser migdały

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}