BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 20 g Cebula
  • 170 g Cukinia
  • 12 g Koncentrat pomidorowy 30%
  • 30 g Makaron razowy
  • 60 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 10 g Oliwa z oliwek
  • 50 g Papryka zielona
303 kcal
Białka
19.62 g
Tłuszcze
11.86 g
Węglowodany
29.39 g

Sposób przygotowania

Spaghetti z cukinią i makaronem razowym z sosem bolońskim

Składniki dodatkowe: - papryka, pieprz, sól i przyprawa do kuchni włoskiej - bazylia lub pietruszka nać - czosnek. Cukinię pozbawić części niejadalnych ( nie obierać ze skóry) i pokroić na podłużne, paski (tak aby przypominało makaron spaghetti). tak przygotowaną cukinię włożyć do wrzątku i gotować przez około minutę.Przed podaniem zmieszać z makaronem ugotowany zgodnie z opisem na opakowaniu i zmieszać z oliwą z oliwek. Podsmażyć na niewielkiej ilości oliwy posiekaną cebulę i zmielony filet z kurczaka (zmielić samemu lub poprosić w sklepie), dodać trochę wody, koncentrat pomidorowy, zmiażdżony ząbek czosnku oraz przyprawy (papryka, pieprz, sól i przyprawa do kuchni włoskiej). Po 10-15 minut duszenia sos jest gotowy do polania spaghetti. Danie udekorować listkami bazylii lub pietruszki i pokrojoną zieloną papryką.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}