BLACK WEEK • 60% RABATU NA PLANY Z KODEM: BLACK

Indywidualny plan

Dietetyczny

Indywidualny plan

Treningowy

Indywidualny plan

Dieta + Trening

Opieka dietetyka i trenera Już od

Plan dieta + trening 29,99 zł/mies.

Opieka dietetyka Już od

Plan dietetyczny 26,66 zł/mies.

Opieka trenera Już od

Plan treningowy 23,33 zł/mies.

Plany dieta i trening
{{$parent.show_arts ? 'Artykuły' : 'Baza wiedzy'}}
Sklep

Składniki

  • 120 g Cukinia
  • 110 g Mięso z piersi kurczaka (bez skóry)
  • 14 g Oliwa z oliwek
  • 40 g Serek wiejski
  • 80 g Szpinak (mrożony)
315 kcal
Białka
31.85 g
Tłuszcze
17.53 g
Węglowodany
7.35 g

Sposób przygotowania

Kulinarna ciekawostka z wykorzystaniem cukinii, która z pewnością przypadnie Wam do gustu.

Pierś z kurczaka natrzeć dokładnie przyprawami, pozostawić na około 15 minut, następnie gotować na parze lub w niewielkiej ilości wody przez około 25 minut. Mięso można również upiec w piekarniku w temp. 180 stopni przez około 25-30 minut. Cukinię pozbawić części niejadalnych ( nie obierać ze skóry) i pokroić na podłużne, paski (tak aby przypominało makaron spaghetti). tak przygotowaną cukinię włożyć do wrzątku i gotować przez około minutę. Przed podaniem zmieszać z oliwą z oliwek. Szpinak rozmrozić, a następnie podgrzewać do całkowitego odparowania wody. Przestudzić kilkanaście minut. Zmiksować z twarogiem i czosnkiem. Przyprawić solą i pieprzem. Mięso ułożyć na talerzu na cukinii i polać dipem szpinakowym.

{{init.votes.avg}}{{init.votes.label}}

Moja ocena {{current >= 0 ? init.scale[current] : '-'}}